Dijo

3.4Pokaż więcej
Szkolenia
Atmosfera
Możliwość awansu
Wynagrodzenie
Work/life Balance

O Dijo

Firma Dijo została założona w 1990 roku, choć tradycje rodzinnej produkcji sięgają roku 1973. Początkowo w niewielkiej hali produkowane były jedynie słone przekąski. Obecnie produkcja odbywa się na dwóch wydziałach: słonym i słodkim w trzech zakładach produkcyjnych, a zatrudnienie wynosi 200 osób. Dijo jest uznanym producentem m.in. dekoracji cukierniczych, sosów do lodów i deserów, nadzień cukierniczych i owocowych, owoców w żelu, a od roku 2006 także tortilli. Dijo zajmuje także znaczące miejsce na rynku słonych przekąsek, produkując pełen asortyment wysokiej jakości paluszków, precli i miksów.

Nowe OpinieDodaj

3.4

Ideałem jako pracodawca nie są, ale nie jest tak źle

2016-05-29
anonimowo
Spotkałem się z opiniami, że ta firma jest beznadziejna, że jest źle itp. Ale bez przesady wcale tak źle nie było. No dobra ideałem nie są, ale przynajmniej wszystko jest zgodnie z umową. Pieniądze nie takie najgorsze dla mnie 4/5 w punktacji. Atmosfera rzeczywiście średnia przynajmniej za moich czasów. To mogliby od razu poprawić.

Można się było w krótkim czasie dużo nauczyć i to trzeba powiedzieć. Szkoleń było za mało, ale uczyło się w praktyce. Nie jest to firma na kilka czy kilkanaście lat, ale też nie jest taka najgorsza.
Pokaż benefity i ocenę
Używasz starej wersji przeglądarki, aby przeglądać stronę zaktualizuj swoją przeglądarkę do nanowszej wersji Google Chrome


Pobierz Chrome


Pobierz