Praca - Kierownik Gastronomii

Branża: Finanse / Ekonomia, Kadra Zarządzająca, Sprzedaż, Turystyka / Gastronomia / Hotelarstwo
Dodano: 2017-05-18
Lokalizacja: Poznań
Wygasa: 2017-06-29
Praca

Dla naszego Klienta, popularnych, stacjonarnych i mobilnych punktów gastronomicznych, oferujących dania typu street food, poszukujemy energicznej i doświadczonej osoby na stanowisko:

Kierownik Gastronomii


Miejsce pracy: Poznań

Obowiązki:

  • Zarządzanie punktami gastronomicznymi stałymi i mobilnymi (food trucki),
  • Koordynacja pracy podległego zespołu,
  • Dbanie o zaopatrzenie,
  • Zapewnianie wysokiej jakości usług oraz dbanie o pozytywny wizerunek punktów,
  • Odpowiedzialność za wyniki finansowe punktów i kontrolę kosztów,
  • Zarządzanie powierzonym budżetem,
  • Działania promocyjne i marketingowe.

Wymagania:

  • Doświadczenie na podobnym stanowisku, w samodzielnym prowadzeniu punktu gastronomicznego,
  • Umiejętność efektywnego zarządzania zespołem,
  • Bardzo dobra organizacja pracy,
  • Komunikatywność,
  • Zdolności analityczne,
  • Determinacja w dążeniu do założonych celów,
  • Elastyczność i dyspozycyjność,
  • Kreatywność i wychodzenie z inicjatywą,
  • Prawo jazdy kat. B.

Oferujemy:

  • Pracę w rozpoznawalnych punktach gastronomicznych oferujących dania typu street food,
  • Dużą samodzielność w działaniu i możliwość realizowania własnych pomysłów,
  • Pracę z młodym, dynamicznym zespołem,
  • Atrakcyjny system premiowy, uzależniony od osiąganych wyników,
  • Możliwość rozwoju zawodowego i koordynowania nowych projektów gastronomicznych.
Używasz starej wersji przeglądarki, aby przeglądać stronę zaktualizuj swoją przeglądarkę do nanowszej wersji Google Chrome


Pobierz Chrome


Pobierz