Praca - Manager Punktów Gastronomicznych

Branża: Sprzedaż, Handel i Usługi, Doradztwo / Konsulting, Finanse / Ekonomia
Dodano: 2017-03-31
Lokalizacja: Poznań
Wygasa: 2017-06-29
Praca

Dla naszego Klienta, popularnych, stacjonarnych i mobilnych punktów gastronomicznych, oferujących dania typu street food, poszukujemy energicznej i doświadczonej osoby na stanowisko:

Manager Punktów Gastronomicznych


Miejsce pracy: Poznań

Obowiązki:

  • Kompleksowe zarządzanie stałymi i mobilnymi (food trucki) punktami gastronomicznymi,
  • Budowanie i koordynacja pracy podległego zespołu,
  • Bieżąca kontrola zapasów i dbanie o zaopatrzenie,
  • Zapewnianie wysokiej jakości świadczonych usług oraz kreowanie pozytywnego wizerunku punktów,
  • Odpowiedzialność za wyniki finansowe punktów i optymalizację kosztów,
  • Zarządzanie powierzonym budżetem,
  • Aktywne promowanie punktów poprzez inicjowanie działań marketingowych,
  • Analiza i monitorowanie rynku, konkurencji oraz trendów branżowych.

Wymagania:

  • Min. 2-3 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku, w samodzielnym prowadzeniu punktu gastronomicznego,
  • Umiejętność efektywnego zarządzania zespołem,
  • Bardzo dobra organizacja pracy,
  • Umiejętność analitycznego myślenia,
  • Wysoko rozwinięte kompetencje interpersonalne oraz umiejętności sprzedażowe,
  • Proaktywna postawa, determinacja w dążeniu do realizacji założonych celów,
  • Elastyczność i dyspozycyjność,
  • Prawo jazdy kat. B
  • Kreatywność i wychodzenie z inicjatywą.

Oferujemy:

  • Pracę w rozpoznawalnych punktach gastronomicznych oferujących dania typu street food,
  • Dużą samodzielność w działaniu i możliwość realizowania własnych pomysłów,
  • Pracę z młodym, dynamicznym zespołem,
  • Atrakcyjny system premiowy, uzależniony od osiąganych wyników,
  • Możliwość rozwoju zawodowego i koordynowania nowych projektów gastronomicznych.
Używasz starej wersji przeglądarki, aby przeglądać stronę zaktualizuj swoją przeglądarkę do nanowszej wersji Google Chrome


Pobierz Chrome


Pobierz